Sarahs funderingar

Yogapepp och besvikelse

Jag hade lovat mig själv en positiv dag och det har det verkligen varit. Jag har varit på ett toppenhumör hela dagen och har till och med fått höra på jobbet att jag varit lite fööör glad. Det tar jag gärna. Men jag hade bestämt mig för att ge mig själv ett lugnt yogapass nu ikväll, stretcha lite, mest för att väcka kroppen. Och vad händer?

Jo jag får så många hostattacker på eftermiddagen och kvällen att huvudet nu dunkar, halsen gör ont och bara tanken på att göra något annat än att sitta i soffan under filten gör ont i kroppen. Förbannade jävla luftrör. Ursäkta mitt språk men det var liksom tvunget att få komma ut. Jag har haft en pangdag och så kommer de och fäller krokben på mig. Igen.

Suck.

Dagens negativa rader avklarade. Nu har jag precis nattat lilleman och som jag njuter av att få ligga bredvid den där varma lilla kroppen och höra andning bli tyngre och tyngre och hur han somnar så gott den lilla prinsen. Ljuvligt på alla sätt. DEN känslan tar jag med mig till soffan och filten, besvikelsen över yogan lämnar jag någon annanstans. Vem vet, jag kanske plockar upp ritplattan ikväll igen, det var ett par kvällar sedan nu. På tok för länge sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.