Sarahs kreativa

Bloggen som blev en hemsida

Efter att ha funderat en del på det här med att blogga eller att inte blogga och kommit fram till att jo, jag vill ju fortfarande, har jag funderat en del på bloggens kostym. Dess utseende. Jag vet inte exakt hur länge den har sett ut som tidigare men gissningsvis ett bra tag, ett par år. Det kändes helt enkelt som att både bloggen och jag förtjänade en nystart.

Jag kikade in till Sara på Träningsglädje och höll på att trilla ur soffan över hur snyggt hon har fått det i sitt virtuella space. Nu ”är” ju Sara långt mycket mer än sin blogg, hon erbjuder väldigt mycket och kan då skapa den här typen av universum för sig själv men jäklar i min lilla låda, det här är en blogg som ska upplevas inte bara läsas.

Och det inspirerade även mig, jag kanske skulle kunna bygga ihop mina olika delar på det här sättet. Bloggen som ett ben, bullet journal-insta-kontot ett annat, illustrationer och företagande ett tredje? Sagt och gjort, bloggen fick en ny kostym och blev mer av en hemsida där just bloggen är en del. En jättestor del. Vad tycks?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.