Sarahs kreativa

”Du borde göra något av det här”

Om jag hade fått en krona varje gång någon sagt så till mig hade jag varit en god bit på väg mot miljonen vid det här laget. Så fort någon ser mina illustrationer, mitt bujo-konto (och dess följarskara) eller kort jag har textat eller liknande hör jag samma sak ”du borde göra något av det här”.

Det är en jättefin komplimang och jag blir lika glad varje gång <3 Samtidigt som jag blir så otroligt frustrerad för jag vet ju inte vad. Vad ska jag göra då?

Ska jag skapa en egen kalender och sälja? Hög tröskel känner jag spontant. Eller prints i en webbshop? Redan gjort. Och gjort igen. Inte av mig men av många före mig. Öppna en webbshop med handplockade anteckningsblock och pennor? Tveksamt. Idéer poppar upp och jag skjuter ner dem lika kvickt.

Nej jag vet faktiskt inte, det här snurrar mer eller mindre konstant i huvudet på mig och har gjort så i flera år men jag har inte blivit klokare. Nu har jag i alla fall tagit två små steg. Jag har köpt en domän och bestämt mig för att skapa en hemsida/portfolio med en del av mina alster. Bilder, korta texter och kontaktuppgifter. Inte mycket mer än så.

Som en del i detta ingick ju då att gräva fram dessa alster ur gömmorna, mycket gör jag mig av med längs vägen men vissa skisser, mer eller mindre färdiga, har jag hållit fast vid och det finns väl en anledning till det också tänker jag. Och ju mer jag grävde ju mer insåg jag att här faktiskt finns något slags röd tråd. Eller ett par röda trådar, det är illustrationer och handlettering rakt igenom men med olika teman kanske man kan säga. Och det är väl en start så god som någon att inför arbetet med hemsidan och portfolion i alla fall ha hittat ett par kategorier. Yay!

Så vad jag ska göra av det här vet jag egentligen fortfarande inte. Det jag vet är att jag aktivt vill försöka ta reda på det. Hitta min grej och utveckla den. Faktiskt ett av mina mål för året, att hitta min kreativa väg och försöka göra något av ”det här”. Återstår att se hur det går 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.