Sarahs kreativa

En liten skiss igen

Nu var det ganska länge sedan jag visade er en skiss och egentligen vete sjutton om det är den här jag borde visa. Jag satt och tecknade igår kväll, exakt samma motiv, och kände mig jättenöjd tills jag råkade radera allt i photoshop. Mindre nöjd med mig själv just då. Men envis är jag ju så jag satte mig och gjorde om den.
Det är ungefär samma känsla som när man skriver om en text som råkat försvinna, det blir liksom aldrig lika bra. Aldrig. Men i det här fallet fick good enough räcka och jag visar den ändå. Jag behöver öva på det där, jag älskar ju att teckna och skissa men jag har alldeles för höga prestationskrav på mig själv och är missnöjd med det mesta. Någon som kan känna igen sig i det?

Är det ett självporträtt? Nja, det är inte riktigt så här jag ser mig själv just nu och de senaste dagarna har det inte varit så bra klipp i steget heller men jag lider då rakt inte av att vara gravid i högsommarvärme. Inte än ska kanske tilläggas. Jag tror att jag njuter/lider av värmen lika mycket eller lika lite som alla icke-gravid just nu. Härligt!

Och med det tar vi helg tycker jag, fredagen swishade förbi och nu är det tillsammanstid för hela slanten som gäller.

Helg, fred och kärlek <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.