Sarahs kreativa

Gör om gör rätt?

Ja jag får väl ändå konstatera att jag faktiskt är igång igen. Inte bara med bloggen utan med min bujo. När livet blir lite mycket pausar jag helt men jag får ärligt säga att jag saknar både bloggen, er, och den där kreativa sidan av mig själv alldeles för mycket för att helt sluta.

Och därför är jag så glad över att jag återigen skriver här och skapar i min planner. Men med det kommer också en lust att göra om. Städa upp, rensa och byta utseende på den här bloggen. Skulle det göra någon skillnad? För er som läser eller för mig?

Kanske inte för er, det får ni svara på, men för mig gör det ju skillnad så ja, nu sitter jag och planerar bloggens nya utseende och det är nästan lika kul som att faktiskt skriva här. Ett påskprojekt kanske?

Ja för nu är det ju nästan påsk, nästan, och jag tror att min hjärna har gått på påskledighet redan och inser att något har hänt. När barnen var mindre var en ledighet i ärlighetens namn ingen ledighet. Det kunde vara jättejobbigt och man landade in på jobbet efteråt och var helt slut för någon vila hade man absolut inte fått.
Nu ser jag däremot fram emot just ledighet för det känns ändå som att det kommer att ges möjlighet till det, och vila, under långledigheten. Nedrans trevligt att inse att man har stora barn på vissa sätt.

Kanske finns det då tid till ett påskprojekt eller bloggprojekt i helgen, låt oss hoppas det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.