Sarahs kreativa

#influencerfrukost

Åh igår var det dags igen för frukost med tjejerna i #kalmarinfluencers. Dessa tjejer alltså, så mycket vi delar av högt och lågt, stort och smått. Jag kan liksom inte komma till punkt när det handlar om att prata mig varm om tjejerna, nätverket eller de samtal vi för. Men igår gjorde jag ett ärligt försök, eller vi. Vi hade nämligen besök av Ia och fotograf från Barometern som intervjuade och fotograferade oss för Barometerns näringlivsbilaga.

Och som vi pratade. Och pratade. Och berättade. Och Ia antecknade frenetiskt och jag är helt säker på att det kommer att bli en jättefin artikel om vårt nätverk, vårt företagande, vad en influencer är och hur vi stöttar och lyfter varandra inom gruppen. Håll utkik i början av December, då är artikeln tänkt att komma ut och jag lovar givetvis att tipsa er här också.

Dagen följdes sedan av en lunch med en av mina kloka vänner och jag fick så mycket input att jag nästan storknade. Vi delar så mycket och befinner oss i mångt och mycket på samma plats i livet. Och med hennes ord i öronen åkte jag hem igår och gjorde allt jag skulle, men när jag hade nattat Elliot gjorde jag tvärtom. Jag gjorde ingenting. Öppnade inte datorn. Jobbade inte. Skrev inget. Svarade på noll mail. Redigerade inte en enda bild. Spånade inga nya bloggidéer. Jag sov.

Så därför får ni gårdagens inlägg idag istället. Så kan det gå. Tyvärr lyckades jag ju knappt fånga en enda bild på vårt fina gäng, jag har istället lånat en från Maddes Instastories (Bonjour Vintage) och vill ni se ännu fler superfina bilder på ett superfint gäng hittar ni dem hos Inredningsfrun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.