Sarahs kreativa

Inspirerad och frustrerad

Just nu är jag inne i en period när jag känner mig så otroligt inspirerad och produktiv i mitt skapande. Jag har så många bilder i huvudet som vill komma ut och jag sitter nästan varje kväll med block och penna och skapar, skapar och skapar. Intresset för mitt bullet journal-konto har återvänt och jag är så himla glad för det. Det är ett community som är så vänligt och peppande och kontakterna med de andra tjejerna ger mig väldigt mycket. Så egentligen hade jag kunnat sitta hemma hela dagarna och skissa tills fingrarna blödde. En underbar känsla och tid att befinna sig i.

Samtidigt leder all denna kreativitet och inspiration till en stor frustration för någonstans i bakhuvudet maler det hela tiden. ”Jag vill göra något mer av det här”.

Åh om jag fick en krona varje gång någon sa att ”du borde göra något av det där” gällande mitt tecknande och min bullet journal. Då hade jag kunnat sluta jobba vid det här laget. Och tro inte att jag inte vill, åh som jag vill, jag vet bara inte vad. VAD ska detta leda till och hur ska jag bära mig åt?

Jag försöker att vila i tanken och låta den ligga och mala där i bakhuvudet så att kanske, kanske, en dag kommer den att ha marinerats färdigt och så inser jag äntligen vad det är jag ska göra. Eller också blir det inte så, eller också har jag tänkt så alldeles för länge och om jag nu faktiskt verkligen, verkligen VILL göra något seriöst av detta så borde jag ta tag i att bena ut det snart. Nu. Eller igår.

Gah! Sliter mitt hår över det här…

Någon som varit i ett liknande mentalt skruvstäd? Hur gjorde ni för att komma loss?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.