Sarahs kreativa

Myskväll

Eftersom jag skriver alla mina inlägg i förväg skriver jag detta tisdag kväll och ni läser det någon gång på onsdagen eller senare. Det är helt enkelt enda sättet för mig att få ihop det, tiden att skriva finns på kvällarna. Och vet ni vad jag gör samtidigt? Tittar på herrarnas slalom från Schladming, få saker är så mysiga att titta på som kvällsskidåkning. I min värld. Så ja, jag har en myskväll och jag hoppas att ni har en lika fin onsdag.

I helgen som gick fotade jag mina illustrationer och teckningar till den kommande webbsidan så det jag egentligen tänkte ägna mig åt här framför tvn är att redigera dem och göra dem klara så att jag har något att arbeta med när jag väl har kodat klart sajten. Vem försöker jag lura, här kodas inget, det används WordPress och dess ”block”, ett äkta fuskbygge mao. Och kör det ihop sig kryper jag till korset och erkänner för proffset i familjen att jag behöver hjälp. Äääääääälskling!

Nåja, hyfsat godkänd är jag ändå på wordpress vid det här laget, det jag däremot är sämre på är indesign. Jag vet i huvudet, och på papper, hur min logotyp ska se ut. Nu ska jag ”bara” omvandla den till vektorgrafik. Oh well, baby steps, snart är den också klar!

Det roliga med hela det här projektet är att det är som att vrida upp värmen på plattan, att jobba med det här har fått min kreativa sida att koka över. Jag skulle kunna sitta och teckna 24/7 just nu. Jag har så många idéer jag vill få ut på papper innan de försvinner, eller snarare innan känslan försvinner kanske. Snälla säg att det finns en kreativ själ därute som känner igen sig i det? Jag kan självklart skriva upp mina idéer på papper för att inte glömma bort dem men känslan, när man är ”i det” och när det mesta som kommer ut på papper ser ut som man tänkte sig. Den känslan går ju aldrig att fånga, den är här och nu och när den försvinner försvinner den. Då spelar det ingen roll vad som står på ett papper, det blir bara inte så. Eller bra. Eller kul. Det blir pannkaka. Låter ju halvt besatt är jag läser igenom vad jag skrivit men kanske, kanske kan någon förstå?

Bild: Sarah Berg©

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.