Sarahs kreativa

Sarah skapar

Åh vet ni, jag vet att ni inte tycker att jag ska eller behöver be om ursäkt för att jag inte bloggar.

Men.

Ibland känner jag att jag vill det i alla fall. Det är såklart inte så konstigt att tiden inte riktigt finns med en sju veckor ung bebis hemma. Men innan har det ju funnits tillfällen, nu gör det inte det. Lillan har varit jättesjuk, blev bättre men sedan sämre igen (hur mycket slem kan passera genom en så liten kropp egentligen?). Hon kan knappt ligga ner utan att täppa igen helt och eftersom så här små bebisar bara kan andas genom näsan är det otroligt tufft för henne. Vi sitter oss igenom nätterna och det hjälper men sömnen blir ju lite si och så.

Och detta i kombination med höstlov för lilleman gör att tiden att slappna av och blogga lite är begränsad men det kommer, håll ut kära ni. Jag saknar bloggandet så jag kommer tillbaka i mer regelbunden form. Jag lovar!

Men vet ni vad? Jag har hittat på lite annat bus under tiden. Jag har skapat ett nytt instagram-konto – @sarahskapar Ett helt konto bara till mina kreativa alster. Just nu är det övervägande Bullet Journal-bilder, men också skisser och teckningar gjorda med min Wacom ritplatta. In och följ mig om ni gillar sådant här så skulle jag bli jätteglad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.