Sarahs kreativa,  Sarahs önskelista

Sökes: iPad Pro 2018

Jäklar i min lilla låda så sjuk jag blev. Jag trodde faktiskt på allvar att jag skakat av mig lite halsont i förra veckan men det kan vi ju nu med emfas konstatera att jag inte gjorde. Inte alls.

Jag är bättre nu, absolut, får fortfarande väldigt ont i kroppen utan tabletter men är nästan inte förkyld alls, har ingen feber utan det är bara mina jäkla luftrör som spökar. Att det alltid ska sätta sig där, jag kommer att få gå med hosta länge nu, jag vet ju det, och det stör.
Men jag har i alla fall inte Covid-19. Mitt provsvar var negativt, fast jag vet inte om det är bra? Så här sjuk så kunde jag väl lika gärna ha fått det nu och inkasserat lite antikroppar? Oh well, med min astma kanske Covid-19 inte alls hade varit speciellt lätt att skaka av sig och det hade ju varit fruktansvärt.

Hur som helst, jag är på bättringsvägen, mina inhalatorer går varma och i nästa vecka hoppas må prima igen. Bortsett från hostan då.

Men vet ni, jag har tänkt på en sak, på en Ipad Pro 2018 närmare bestämt. Ibland händer det ju att man köper saker som sedan inte blir så använda som man trodde så kanske, kanske har just du en Ipad Pro 2018 liggandes hemma i byrålådan? I så fall kan du väl skicka ett DM eller maila mig på [email protected]? Så kanske jag kan köpa den av dig och utveckla mitt tecknande och illustrerande lite?

Nu ska jag återgå till fosterställning i soffan, försöka tänka bort värken i kroppen och den brännande, krampaktiga känslan i luftrören och invänta fotbollen. Hoppas att ni har en trevlig kväll allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.