Sarahs kreativa

Vad hände med min Bullet Journal?

Jo men vet ni vad, jag hänger i och tycker fortfarande att det är riktigt kul. Det här är ju långt mycket mer än ”bara” ett kalendarium. Det är, för mig, avkoppling och lagom kravfyllt på samma gång.

Att vara en kreativ själ, och som i mitt fall att älska att teckna, ställer ibland vissa krav. Jag vet inte hur många gånger jag själv har tänkt, eller som någon har sagt det till mig, ”du borde ju göra något mer av det här”, ”sälj dina alster” eller ”öppna en webbshop”. Det är roliga och lockande tankar, absolut, men att bara sitta och kladda lite planlöst i en Bullet Journal är så himla mycket enklare. Den ska då knappast säljas i en webbshop utan fri för mig att bara gå loss i utan tankar på resultatet.

Befriande? Oh yes!

Så jag fortsätter och häromdagen hittade jag på ett veckouppslag som jag blev väldigt förtjust i. Lagom snyggt och lagom avskalat och enkelt på samma gång. Precis som jag vill ha det. Med risk för att det nu blir en väldig massa liknande uppslag framöver. Men vad gör det?

Och månadsomslaget för Oktober tror jag redan att jag har visat men det är så gulligt att vi kan visa det igen.

I direkt anslutning till detta finns en…sleep log. Jag vet inte hur jag tänkte när jag la in den i samma månad som Juliette föddes och som synes är den oanvänd. Hrm.

Inför oktober la jag istället in en Daily habit tracker. Vi får väl se om den blir använd. Någon mer därute som använder en bullet journal?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.