Hemma hos Disponenten,  Inspiration,  Sarahs önskelista,  Vi två blir tre

Att få plocka undan

IMG_8475

Barnsaker i all ära, de är färgglada, busiga och gulliga på många sätt. De är också röriga, stökiga och brokiga på ett sätt som ibland ger ögat och huvudet lite för mycket att fokusera på. Någon som håller med?

När jag fyllde år i fredags tog jag som vanligt ut lilleman på en morgonpromenad efter vilken han somnade så gott i sin vagn. Samtidigt lagade älsklingen världens godaste frukost till mig och (här kommer det kanske viktigaste) plockade undan alla barn- och bebissaker så att vi kunde äta frukost i lugn och ro, bara vi, mitt emot varandra i köket utan att se en enda leksak, våtservettsförpackning eller nappflaska.”Vad fint vi har det” konstaterade vi som om vi inte sett vårt eget kök på väldigt länge. Förstår ni lugnet? Det var den mest fantastiska frukost jag ätit på år och dar. På många sätt.

För samtidigt som min födelsedag hade jag plötsligt fasat ut all amning och fick äta scones bakade med smör och mjölk, proppade med blåbär och brieost och med cream cheese som tillbehör. Allt sådant jag inte fått äta på hela amningstiden. Fantastiskt!

Instabild: Sarah Berg (@lifebysarahblogg), något annat hanns inte med. Mums!

En kommentar

  • Linda Zobal

    Vad fint! Härligt att få en lyxfrukost sådär!

    Våra barn leker i vardagsrummet och har därmed massor av leksaker där. Men varje kväll slänger jag ner allt i en snygg kista. Bort med alla barngrejer och på så sätt tar Henrik och jag tillbaka vardagsrummet inför kvällen och kan få en lugn avslutning på dagen. Bästa! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.