Inspiration,  Sarahs önskelista

Barndomsminnen

När jag var liten var en ”Glasbruksrunda” en klassiker varje sommar. Minst en! Orrefors, Boda, Kosta besöktes liksom en möbelhandlare vid namn Bill där många, många av de avlutade gamla trämöbler vi hade i mitt barndomshem införskaffades. Förutom möbler fyndades glas och annat smått och gott och jag minns speciellt en hylla fylld av mindre konstglasfigurer så som bilar och elefanter som drog till sig min uppmärksamhet varje år.

Givetvis hade vi fika med oss, min familj är en fika-familj av rang, och var det fint väder intogs den vid den vackra Orranäsasjön utanför Orrefors. Minns fortfarande hur min bror och jag kunde springa och leka vid vattnet och jag gissar att mamma och pappa var aningens nervösa för att vi skulle ”plurra” 🙂

Var det sämre väder blev det istället fika i bilen, minst lika mysigt men med uppenbar ”spill-risk” och med en sisådär 25 års perspektiv kan jag anta att pappa föredrog fikorna ute vid sjön före dem i bilen alla gånger!

När nu denna fina, och historiska, värld ska bli min nya arbetsplats väcks barndomsminnena till liv och det ska bli sååå roligt att få vara en del av allt detta till hösten!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.