Inspiration,  Sarahs önskelista

Bloggforum

Just nu pågår Bloggforum i Göteborg för fullt och jag sitter hemma totalt jätteavis på alla er som är där. Bloggforum är ett tvådagarsevent i Göteborg, för de 100 största svenska bloggarna inom mode, mat och inredning.

Bland de inbjudna talarna syns namn som BlondinbellaUnderbaraClaraKarin Adelsköld känd från SVT,Monika Ahlberg känd från TV4 och Elin Nyström från Stylein. Hit var jag alltså inbjuden men tyvärr kunde jag inte åka dit och just nu känns det mer surt än någonsin.

Men men, omständigheter styr man inte över dessvärre, om jag blir inbjuden nästa gång SKA jag gå. Inget snack om den saken. Så här kan jag inte sitta hemma och scrolla igenom twitter och bloglovin i jakt på den senaste informationen från Göteborg. Det håller inte. Nästa gång vill jag vara på plats!

2 kommentarer

 • Lisbeth

  Hej tjejen, trodde du var på plats med resten av gänget!! Såg på en bild att det ser lite glest ut i salen, så det är säkert fler än du som fått förhinder. Men det går fler tåg… Säkert ett event i Stockholm snart. Själv har jag njutit i solen idag. Och du?

  • Sarah

   Hej vännen!! Nej tyvärr är jag ju inte det… Förstod av konversation någonstans, kanske facebookgruppen, att det var fler som kände att det var ”dumma dagar” men det kan ju inte passa alla.
   Har gjort lite av varje idag, en del projekt som kommer att synas här snart 😉 Njuta i solen låter riktigt bra det, så ska en söndag spenderas!

   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.