Sarahs önskelista

Crème de la crème

Vet ni, jag har blivit väldigt mycket duktigare på att ta hand om min hy. Besatt är väl att ta i men enkelt uttryckt har mitt intresse för krämer ökat med en sisådär 20 000% under det gångna året.

Det är kanske är detta som är min ålderkris trots allt? Jag känner nog inte att det är så mycket åldersrelaterat (fast det är klart att huden behöver mer hjälp på traven nu än för 20 år sedan, host host…) utan snarare en vilja att ta hand om mig själv överlag som har kommit efter barnen. Det är liksom min tur nu, att ta hand om mig själv på flera olika sätt för att finnas till för dem så länge som möjligt. Sen struntar väl de i om mamman har något glow eller inte, givetvis, men mamman själv bryr sig en gnutta 😉

Så allt från daglig hudvårdsrutin till masker i långa rader är nu frekvent förekommande här hemma och när det nu slår om till vinter och minusgrader ökar jag takten ytterligare med ännu mer fuktbomber till hyn.

Gör ni likadant?

En annan sak, eftersom jag fortfarande kämpar väldigt med andningen får jag extremt torra läppar. Idominsalva brukar vara det som fungera bäst och dagens tips, att borsta läpparna. Har ni inte testat så gör det, det funkar! Ta en gammal tandborste, torr, och borsta läpparna försiktigt varje kväll. På med idominsalva (tunt lager) och sov så gott. Det gör underverk!

Just nu går jag dessutom och väntar på den första leveransen av min julklapp från Alex, en prenumeration på GlossyBox. Han kan min man och har uppenbarligen snappat upp vad som händer här hemma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.