Inspiration,  Sarahs önskelista

Dåliga nyheter & Bra nyheter

De dåliga nyheterna är att jag efter en runda i stadens alla mängder av elektronikaffärer kan konstatera att någon kamera blir det inte idag. Det jag vill ha finns helt enkelt inte någonstans.

Jag fick ju tillslut god hjälp av Kalle, en fotograf vars sug efter Sofies kaffe på Kahls är lika stort som mitt, och hans råd har jag tagit till mig. Han frågade om mina kunskaper, vad jag har för kompaktkamera, vad jag vill fota och hur stor min budget var. Utefter detta gav han goda råd om mitt köp och efter ytterligare undersökningar på nätet kan jag konstatera att han har helt rätt.

Men som sagt, inget av detta finns i Kalmar och därför har jag nu lagt min order på Cyberphoto.se istället och detta är vad jag nu har köpt. En styck Canon EOS 550D med tillhörande standardobjektiv, ett Tamron Normalzoom objektiv AF SP 28-75/2,8 XR Di, minneskort och en väska. Leveranstiden är 2-3 dagar så i mitten av nästa vecka kan jag nog hämta ut min nya leksak. Surt som fasen att inte kunna leka med den i helgen när det nu dessutom lovas fint väder men det är smällar man får ta, jag kan ju inte lägga ut så här mycket pengar utan att känna att jag får det som blir bäst för mig.

Tills kameran nu anländer har jag istället bestämt mig för att ta tag i att sortera upp alla mina bilder i datorn istället, sedan jag köpte Mac:en i höstas har de liksom mest landat i en enda hög… Hmm… 🙂

En kommentar

  • Teza

    Tjoho! Jag har precis samma hos mig, hittade hela kittet och originalväskan på netonnet för er riktigt trevlig peng. Hoppas du gillar den lika mycket som jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.