Sarahs önskelista,  Träning & Hälsa

Det är ok

Ibland är det så himla skönt att läsa om andra som tänker lite lika dant. Som tänker att allt inte behöver vara så hugget i sten alltid. Inte svart eller vitt. Att det ibland går att backa bandet och göra om. Göra rätt. Man får ångra sig.

ahr0chm6ly9pbwfnzxmwmi5myxnhzc5lds8zmdcvndawmje0lzc2nti0ns9oawdocmvzlzu2nji0ndkuanbndzg1m2g0mdvtc3ryawn0cjbzmgiwda

Som Johanna Bradford och hennes man. De har kört ett renoveringsrace utan dess like i Göteborg i stadsdelar kring där vi bodde. De trodde att de ville bo i hus, flyttade ut från innerstaden för att testa livet som husägare men valde att flytta tillbaka. Fy bubblan vad jag kan beundra det. Gå motströms. Lyssna till sitt hjärta och säga nej, det här är inte rätt för oss. Det är inte vi.

ahr0chm6ly9pbwfnzxmwmi5myxnhzc5lds8zmdcvndawmje0lzc0nzmzms9oawdocmvzlzu2ndyyodmuanbndzg1m2g0mdvtc3ryawn0cjbzmgiwda

Ni vet ju att vi har en crush på Göteborg, en kärlekssaga som slutade lite för tidigt och lite fel. Det är väl som Danny sjunger ”vi måste få ett lyckligare slut”. Men det ger mig lite sinnesro att tänka att vi visst kan vända tillbaka någon gång om vi skulle vilja. Att vi kan renovera vårt sekelskifteshus som en innerstadslägenhet på Linnégatan om det får oss att må bra. Helt enkelt att vi bestämmer själva. Vi får göra som vi vill.

Är det det som kallas att vara vuxen??

Foto: Entrance Mäkleri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.