Sarahs önskelista

Det här med bostadsrättsombildningen…

Vad händer egentligen med vår bostadsrättsombildning? Händer det NÅGOT? Går det framåt? Ja det gör det faktiskt, sakta men säkert.

Inledande samtal har förts mellan oss (våra representanter) och nuvarande fastighetsägaren. De siktar högt, vi lägger ett lägre första bud, det är ju så det funkar. I det samtalet enades vi dock om att det var en bra idé att ta in oberoende uppgifter från mäklare som får värdera ett antal lägenheter i de tre olika hus som utgör hela fastigheten. Dessa värderingar ska sedan ligga till grund för vidare diskussioner och förhandlingar kring priset.

I onsdags var de här och besiktade då bland annat vår lägenhet, lite småkul att se och höra mäklare trampa omkring här hemma och titta, humma, öppna dörrar och garderober och säga ”Ahhh” eller ”Åhhh” 🙂

Lägenheten fick goda betyg tycker jag, deras exakta värdering har vi inte fått ännu men de gillade lägenheten jättemycket, att den är så öppen som den är, dess lite annorlunda planlösning, det stora sovrummet med sina lika stora möjligheter, det enorma badrummet (för att vara i en lägenhet på 62 kvm), den extra klädkammaren, de djupa fönstren, den höga takhöjden och så vidare. All and all, en klockren lägenhet.

Är det fånigt att man liksom blir lite barnsligt nöjd och glad över ett betyg till en lägenhet som inte ens är vår ännu? Förmodligen! Men jag tänker som så här, den mysiga känsla och stämning som finns här inne tar jag åt mig äran för och den måste ju verkligen ha vägts in i helhetsbetyget eller hur? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.