Sarahs önskelista,  Skiing

Detta önskar jag er

bild-3(51) bild-2(11) bild-1(9) bild-2(9) bild-2(8) bild-1(9) bild-1(7) bild-4(6) bild-3(5) bild-1(8)

Om 10 dagar åker de, la familia, till de Österrikiska alperna som de, och vi, älskar så mycket. Det är dags för den årliga skidresan, en resa som vi av förklarliga skäl inte kan följa med på i år. Något som ärligt talat känns djupt ner i skidsjälen.

Jag vet, det låter säkert konstigt för den som inte är lika skidfrälst som mig och Alex men att det inte blir någon skidåkning i år är faktiskt tungt. I skrivande stund är det många dagar kvar till BF (beräknat födelsedatum), när detta publiceras är det faktiskt exakt på dagen BF så jag vet ju inte om vårt lilla pyre har sett världens ljus när ni läser detta eller ej. Jag misstänker ju att jag kommer att tänka mindre på skidåkning, snödjup, preppade pister och orört puder när jag väl håller vårt underverk i famnen.

Men.

Just nu, just idag, känns det alltså inte så.

Men till er kära familj, er önskar jag precis det bilderna visar ovan. Magiska vyer, hårda pister, orörd offpist, snöfall på nätterna och solsken på dagarna. Luncher med näsan i vädret mot varma husväggar, iskall dricka på afterskin, trötta skidben och rödmosiga kinder. ”Spread with bread”, pjäxdans på Goasstall och kanske en och annan Heisse Liebe.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.