Sarahs önskelista,  Trädgård

Drömmer om ett planteringsbord

Så här års, när det börjar bli dags för trädgårdslivet igen och de första små penseéplantorna har fått komma i jorden börjar jag allt som oftast drömma om en plats att ha där jag kan fixa med allt. Där det inte gör något om jorden skvätter eller där sekaktör, sax, snören, fröer och jord kan blandas hej vilt utan att det stör.

Jag pratar naturligtvis om ett planteringsbord.

Det här, från Clas Ohlson har det mesta jag är ute efter. En zinkförklädd ovansida, lådor för allt det ovannämnda och ett par hyllor för förvaring av krukor, jord och annat som man vill ha nära till hands.

Det enda jag inte blir klok på när det gäller det här, eller andra liknande modeller, är om de är vädertåliga eller ej. De ska skyddas från väder och vind enligt återförsäljaren, men jag vill ju ha mitt stående ute. Ska man då köpa något regnskydd liknande dem som finns till grillar eller hur gör man? Någon som vet?

Bild: Clas Ohlson

2 kommentarer

 • Isabel

  Hej, jag är på jakt efter just detta planteringsbord från Clas Ohlson, men tyvärr finns det ej i deras sortiment längre. Kan det vara så att du har köpt det, men kan tänka dig att sälja det vidare? I så fall är jag väldigt intresserad. 🙂 Mvh Isabel

  • Sarah

   Hej Isabel,
   Kul att du gillar bordet, jag köpte det och det är väl använt sedan dess. Älskar det! Så tyvärr inte sälj, hoppas att du hittar det ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.