Inspiration,  Köket,  Sarah tipsar,  Sarahs önskelista

Duka finfint

Duka_Autumn_2015_Cover

Sommaren har inte ens börjat, eller har den det? Vi har passerat midsommar med en vecka, det har regnat och varit jeansväder, kalendern säger sommar men garderoben kan som mest sträcka sig till vår/försommar. Oavsett vad, det är den 27:e Juni, i nästa vecka är det Juli folks. J-U-L-I. Galet.

Trots detta duggar pressutskicken lika tätt som regndropparna med höstnyheter just nu, och det är väl ganska smart egentligen då vi fortfarande har mycket tid inomhus framför datorerna.

En sådan nyhet är DUKA KITCHEN LIFE, deras egen serie, där bland annat detta marmorfat med tillhörande salt-/pepparströare ingår liksom den lilla marmorksålen. Det setet hade mer än gärna fått stå på mitt köksbord.

Ett extra öga måste också slängas på servisen Taste. Den kommer i sju delar och i två färger, mattsvart som ovan eller blank vit. Jag gillar verkligen enkelheten i de rundade formerna och att den är anpassad för såväl microvågsugn som diskmaskin gör inte saken sämre.

DUKA KITCHEN LIFE säljs via Citygross-butikerna eller deras webb om du inte har en butik precis i närheten. September alltså, lägg det på minnet!

Duka_Taste_Svart_Grupp

Bilder: pressbilder från Duka Kitchen Life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.