Sarahs önskelista

Finfint firande

IMG_2161 IMG_2162

Som jag redan berättat blev jag kungligt firad och ordentligt bortskämd på min födelsedag förra fredagen. Hjärtat gjorde allt för att skapa en riktigt fin dag för mig och lyckades till 100%.

Eftersom vi fyller år med bara en vecka mellan oss firade vi våra födelsedagar med våra familjer i söndags och det blev ett alldeles lagom finfint firande i solen, under parasollet på altanen vilket i sig är en ynnest. Att kunna sitta ute, på sin egen altan, det känns fortfarande fantastiskt.

Vi fick så mycket fina presenter att jag nästan fick dåndimpen, jag vet inte hur ni fungerar men jag har liksom slutat förvänta mig saker sedan jag blev vuxen. Presenter gör mig jätteglad men jag förväntar mig aldrig något. Jag blir bara väldigt glad.

Den här vackra ljusstaken såg jag på Keramik Haget i somras när vi var där tillsammans med mamma och pappa. De snappade upp att jag blev förtjust i den och hade åkt tillbaka för att köpa en till mig. Nu står den på köksbordet och tänds varje morgon till det tidiga morgonkaffet som jag njuter av tillsammans med den lilla prinsen i familjen.

Bland presenterna fanns även en högtalare från Harmon Kardon, superfina salladsbestick från Ferm Living, Leilas nya Fresh Foodie och hörlurar. Ja jag säger då det, halledá!
Tack snälla familj för allt fint!

IMG_2164

Foto: Sarah Berg som kan ha blivit lite av en kokboksjunkie, åh vad jag njuter när jag nu äntligen kan börja laga allt detta goda då jag kan äta ägg igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.