Sarahs önskelista

Fyra FredagsFavoriter

Tänk att det redan är fredag igen, skönt på sätt och vis eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Febern kom och gick igår igen och nu börjar jag bli ordentligt trött på det här. Men men, jag gillar denna nya bloggkategori i alla fall, mina fyra fredagsfavoriter.

Denna fredag är jag lite sugen på Food Pharmacy-böckerna, både för recept och innehåll men också för deras otroligt humoristiska sätt att skriva på. Jag måste också ge en stor varm cyberkram till Sassa, jag har skrivit om henne tidigare och hon fortsätter att peppa och inspirera mig trots att det nu är flera, flera år sedan jag var hennes pt-kund. Grym är hon!
Och så yogakläderna från Intersport, jag har inte kunnat yoga mycket i dem senaste veckorna men när man varit så sjuk att det gjort ont att ha kläder på sig har de varit en skänk från ovan. Så sköna! Och baserat på de yogapass jag hann genomföra i dem innan influensan kan jag rekommendera dem varmt. De sitter där de ska trots alla yogans stretchövningar.
Slutligen börjar det bli dags att låta adventsstjärnorna flytta ut. De sista hyacinterna och amaryllisarna står som snittblommor hemma just nu och sjunger nog snart på sista versen. Men adventsstjärnorna är faktiskt fortfarande ganska pigga. Jag drömmer istället om vackra palettblad i hallen och köket. Gillar ni dem här? Jag älskar dem! En riktig mormorsblomma är det men en vacker sådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.