Sarahs önskelista

Inspirationskollage Ellos

På min önskelista, min villhöver-lista, finns just nu denna trio. En rosa väska, herrgud, jag har snöat in fullständigt på rosa. Eller snarare så är det så här, rosa har alltid varit min färg men först nu är det liksom ok att använda den för första gången sedan jag var…sju kanske? Nåja, rosa alltså, en säsong och jag tänker tillåta mig själv att gå all in.

Ett par silverskor! Har sett både Ebba och Isabella bära sina på det mest coola av alla sätt och plötsligt känns ett par silverskor inte alls märkligt. Inte alls faktiskt.

Och så det där med mörkläggningsgardiner. Vår ytterst morgonpigga kille valde ju att sova till runt 04 hela förra sommaren och den katastrofen känner vi inte riktigt för att återuppleva för att uttrycka det milt. Alla, och jag menar alla, knep ska testas och utvärderas i år. Vi gjorde det redan förra året (såklart) men han är ju ett år äldre och det som inte fungerade då kanske funkar finfint nu? Har förberett ett helt annat inlägg om just detta egentligen men mörkläggningsgardiner alltså. Kan bli fint.

Alla bilder från Ellos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.