Inspiration,  Sarahs önskelista

Julis önskelista

Jag fyller egentligen inte år förrän i nästa månad men mamma frågade vad jag önskar mig och då började jag fundera lite, både på vad jag önskar mig och vad jag behöver och kanske ska investera i själv. Till hösten börjar ett nytt liv för oss, där vi båda ska jobba och samtidigt hämta och lämna på föris. Nya rutiner, ny stress (inbillar mig inget annat) och nya känslor. Att uppdatera garderoben inför detta känns alltid roligt. Insåg när jag strök senast att 8 av 9 plagg i högen var blå/vit-randiga. Det sista var svart/vit-randigt. Den här tunnstickade rosa tröjan från Lindex tyckte jag var jättefin, speciellt med linnet till, och den kunde ju behövas i garderoben som motvikt. Och en ny blå skjorta känns fräscht i jobbgarderoben.

Använde sönder min regnjacka när jag var gravid, tillslut var den det enda jag kunde ha, och Lindex randiga variant är ju bara för fin. Det kommer ju en tid när vädret inte alls är så varmt som mjukt som nu. Hrm.

Men för att återgå till nuet, jag har insett att jag inte har några ballerinor i min skogarderob. Jag slängde alla förra året, ytterst medvetet, och det har liksom inte blivit av att jag har köpt några nya. Flattereds modell June i canvas är fina. Och så behöver jag ett par tofflor till trädgården, ni vet dem man bara ”hoppar i” när man ska ut för att plocka in några smultron, kryddor eller jaga efter förrymd liten Superhjälte.

Och så har jag just nu svårt att släppa mina pennor, denna box från Copic Marker vore en dröm för allt textande, tecknande och doodlande. Som jag har nämnt tidigare är min portfölj sönder och kanske är det nu dags att investera i en Decadent Copenhagen en gång för alla? Har tittat och klämt länge nu, en cognacsfärgad lockar men känner jag mig själv rätt är den svarta ett mer troligt val i så fall.

Och sist men inte minst, en ram från Moebe hade varit så roligt. En plats för alla mina alster, där jag kunde byta motiv lite efter känsla och allteftersom nya letteringprojekt eller teckningar växer fram. Det hade varit riktigt fint det!

Lite gott och blandat som mycket väl skulle kunna placeras på min önskelista just nu. Liksom ett par nya parfymer, en skön ansiktsmask, Essies nya Gellack och en ny kalender för 16/17. Ja ni hör, listan kan göras lång om man väl tänker till.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.