Inspiration,  Sarahs önskelista

Kurs i drejning?

P1180421

Nu har jag fått en fixidé igen. Jag har fått för mig att jag vill lära mig att dreja. Att jobba med keramik. Inte som jobb-jobb räknat men som hobby, att få gå en kurs. Kladda ner händerna och skapa något eget.

Givetvis starkt påverkad av den rådande keramiktrenden, kanske också som motvikt till det glas jag har arbetat med under flera år nu och direkt inspirerad av Anna som under våren gjort just det jag skulle vilja göra. Gått en kurs.

Men.

Det är givetvis hundra gånger enklare om man bor i Göteborg och har tillgång till bra kurser. Häromkring verkar det inte alls finnas något, jag har googlat och sökt men inte hittat. Är det någon som vet något som jag inte har lyckats hitta eller klura ut?

Bild googlad och hittad via Abrahamsgården som bedriver kursverksamhet. Dock i Norsborg vilket är lite för långt bort för mig. 

En kommentar

  • Anna

    Åh vad härligt och vad glad jag blir att läsa Sarah att du blivit inspirerad. Jag säger bara – gör det, gå en keramikkurs! Det är så ofattbart roligt, du kommer inte att ångra dig. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.