Sarahs önskelista

Loppissuget

Börjar ni också bli sugna på loppisar nu? Jag är väldigt loppissugen och har siktet instället på främst en sak, porslin.
Efter vårt debakel med servisen, som vi köpte och fick lämna tillbaka då den var för stor för diskmaskinen, har jag tänkt om. Jag tänker nu istället att vi letar blåvita loppisfynd som ofta är lite mindre i storleken och därmed kommer att passa diskmaskinen. Det får hålla så länge Elliot är liten och när vi renoverar köket framöver kommer diskmaskinen att bytas ut till en modernare variant med förhoppningsvis lite vettiga mått invändigt.

Vi börjar dessutom planera för en liten utflykt i vår med bokklubben, efter att ha läst om Florence Stephens på Husebybruk går det inte att värja sig. Vi vill åka dit. Och kanske dessutom med ett eller ett par stopp på väl valda loppisar längs vägen. Det blir inte förrän i maj, vi vill ju se Huseby när det är som vackrast i vår, men åh vad jag längtar redan nu. Jag kanske får smygstarta med ett par loppisar redan innan för att stilla behovet lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.