Inspiration,  Mode & Shopping,  Sarahs önskelista

Love at first sight

Spring2015

Ja man kan ju minst sagt säga att dessa två fångat mitt hjärta in an instant. Bokstavligt talat. För det är på Instagram jag har sett dem båda första gången.

Kappan från Gina Tricot fick jag upp ögonen för för flera veckor sedan tack vare just deras Instagramkonto @ginatricotheadoffice. Till skillnad från vad jag skrev i det här inlägget gjorde de helt rätt och informerade klart och tydligt om att kappan väntades in ”inom ett par veckor”. Sedan dess har jag hållit utkik, både på nätet och i butikerna och så plötsligt i fredags fanns den där. Återstod att välja färg för ärligt talat, ljusblå, ljusrosa, marin och svart. Jag hade kunnat tänka mig alla de färgerna.

Men.

Jag vände mig till Pinterest och min Style-board och insåg att det var ljusa färger på kapporna jag pinnat sista tiden och i brist på beige/nude föll då valet på denna ljusblå som kändes mer rätt än ljusrosa.

Väl inne på Pinterest insåg jag också att en handväska i neutralt läder skulle vara pricken över det berömda i:et till denna kappa. Började googla och surfa runt men hittade inget klockrent. Det var antingen för stort, för litet, för mörkt läder, för påsigt, för runt. Helt enkelt inte klockrent.

Förrän jag samma kväll fick se denna guldklimp. Den perfekta väskan. Den som är lagom stor, lagom hård, lagom kantig, i precis den sorts ljusa och neutrala läder som jag sökt. Lagom allt. Helt perfekt. Åh!

Men.

För en mom-to-be med en därtill kommande föräldrapenning istället för lön passar den sig inte alls. Kanske om jag blundar och önskar riktigt, riktigt hårt? Får man förresten köpa en push-gift till sig själv?

Bildkollage skapat av bilder från ginatricot.se och eduardsaccessories.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.