måste klippa mig
Sarahs önskelista

Måste klippa mig!

Alltså, nu är det dags. Oj så dags det är. Jag måste klippa mig.
Mitt hår har nu, ännu en gång, bara gått å vuxit i flera månader utan större insats från min sida och nu är det sådär ingenting alls eller mittemellan igen som jag inte gillar.
Jag klippte av mig håret (som det kändes i alla fall) till en lob i vintras men nu är det långt igen och jag har samtidigt gått och väntat lite. 

För min frisör har varit föräldraledig och jag har testat att gå till en annan under tiden men inte blivit riktigt nöjd. Hon har klippt mer som hon har velat än som jag har önskat så att säga och det gillar inte jag. Med Amanda är jag alltid jättenöjd och då är det värt att vänta på <3

Nu vet jag att hon tar lite kunder då och då igen och hoppas att jag kan få en tid någon gång. Pinnar bilder av den här typen i mängder. Jag har tappat ganska mycket hår på sistone och det känns betydligt tunnare än vanligt så att låta det få vara lite ostyrigt och lockigt som det ju är i sig självt hade varit det allra bästa tror jag. Att inte behöva föna och styla så mycket. Tjejen i Unionen reklamen har en klockren Sarah-vill-ha-frisyr. 

Japp, måste klippa mig alltså, ibland är det som sagt värt att vänta på och i det här fallet vet jag att det är så. När Amanda kan, då är jag redo helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.