Sarah tipsar,  Sarahs önskelista

Morsdagstips

Morsdag närmar sig med stormsteg och jag har i vanlig ordning satt ihop en liten inspirationsönskelista. Kanske kan detta vara tips till någon mer än mig? Det här är i alla fall en blandning av saker som hade gjort mig glad på morsdag.

Efter att ha varit ute i trädgården och grävt en massa i helgen som gick har jag insett att en ny spade skulle vara bra. Det knakar misstänkt i våra. Jag har själv ett halsband från Jane König runt halsen så gott som varje dag, det här armbandet från samma ställe är så fint!
Boken ”Kalmars jägarinnor” är nästa bok i bokklubben och jag har faktiskt inte köpt den ännu (!) så den hade varit kul att få. Och så en ansiktsmask, att göra ansiktsmasker är min nya grej. Rutinen ser ut som följer, yoga + långdusch + ansiktsmask. Ahh!

Parfymen Daisy Dream från Marc Jacobs fick jag av Alex när han kom hem från San Fransisco och jag älskar den. Det skulle garanterat även andra mammor göra så den är ett starkt kort! En ny vacker bh är ju heller inte fel, denna ljusblå från Lindex tycker jag är jättesöt.

I bjärt kontrast till ansiktsmasker, parfym och spets står faktiskt också en grensax på min önskelista. Vi har fruktträd som definitivt skulle behöva beskäras betydligt mer än vad vi har gjort de senaste åren. Eftersom utelivet med lilleman i år är något helt annat än förra året när vi knappt kunde vistas utomhus utan att få krupp känner jag nu att jag vill ta tag i och fixa allt det där jag har gått och tittat och tänkt på. Som att beskära fruktträden.

En spretig lista kan tyckas, men en mamma är ju så mycket eller hur? Wonderwoman deluxe i vissa stunder. Då tycker jag att det får spreta lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.