Inspiration,  Sarah tipsar,  Sarahs önskelista

Need, read, wear, want

Jag har aldrig hakat på bloggkategorin med Need, Read, Wear, Want tidigare men jag gillar idén och läser den alltid hos andra när den ploppar upp (istället för att scrolla förbi, för ärligt talat visst gör vi så ganska ofta ändå?).

Without further ado, let me present ”Need, read, wear, want” i Sarahs tappning November 2015.

Need
Lite nagelvård, min remover är helt slut, mitt överlack (Good to Go, Essie, finns inget annat som kan mäta sig) sjunger på sista versen och nageloljan är schlutt. Kort sagt, lite nya nagelprylar är ett behov.

Read
Jag är en sucker för svenska deckare och jag har läst allt av Camilla Läckberg. Utom en. Lejontämjaren. Den står högt upp på listan och släpptes dessutom i favoritformatet Pocket alldeles nyligen.

Wear
Jag är på jakt efter en klänning till julen och helgerna som kommer. Ni vet sorten, en röd eller svart, i ett lagom juligt material (vilket kan vara allt från paljetter till stickat har jag kommit på) och lagom längd strax över knäet, inte för kort ärm men inte nödvändigtvis långärmat. Ja ni vet, den perfekta julklänningen. Jag vet precis hur den ser ut. Jag hittar den ingenstans.

Want
En vit jul men det kanske är lite för mycket begärt här nere? Fred på jorden verkar inte heller möjligt just nu… Så något mer materialistiskt, Vänskapsknuten från Svenskt Tenn står alltid högt på önskelistan och i dessa tider känns den (tyvärr) mer aktuell än någonsin.
Visste ni att Josef Frank, själv jude, formgav ljusstaken som en symbol för fred och vänskap? Den första skissen är daterad från år 1938, bara ett år innan andra världskriget bröt ut.

Kollage skapat av bilder från Pinterest, Essie, Adlibris och Svenskt Tenn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.