Inspiration,  Sarahs önskelista

Ni är fler än jag trodde

IMG_6835

Som ni nu vet hade jag fram till årsskiftet två bloggar. Två bloggar som hade ganska stadigt med trafik varje dag, den ena mer än den andra men väldigt lika dag för dag. Troget.

När jag slog ihop dem och flyttade hit till lifebysarah.se trodde jag nog att de flesta som läste inredningsbloggen var sådana som läste även den mer privata bloggen och jag förväntade mig ingen ökning i trafik men tji fick jag. Life by Sarah har ganska exakt så mycket trafik dagligen som de två tidigare bloggarna hade tillsammans och jag är jätteförvånad. Det innebär ju att ni är många fler än vad jag trodde. Härligt!

Så nu när ni är här allihop, vad vill ni egentligen se och läsa om? Tolkar jag statistiken den här senaste veckan toppar inredning och privata reflektioner av typen ”årsbokslut” samtidigt som ni helst inte vill läsa om kärleken till min hund. Det är ok, jag fattar det. Den är inte lika intressant för er såklart. Men om vi leker önskeleken en stund, vad vill ni då egentligen veta? Vad vill ni ha mer av?

Foto: Sarah Andersson

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.