Mode & Shopping,  Sarahs önskelista

Office wear

Untitled-1

I avsaknad av snö och vinter (fast det ryktas ju att den är på väg nu) har jag börjat spana lite smått på vårkläder. Tittade bland annat in på hm.se och blev glatt överraskad över deras nya kategori ”Office Wear”. Det är väl i stort inga nyheter i deras sortiment utan mer en tacksam service till oss kunder när det gäller att sortera och kategorisera befintliga plagg. Mycket snyggt som mer än gärna skulle få följa med mig hem i vår.

En mörkblå, enkelknäppt, kavaj med tillhörande byxor känns som rätt val av färg inför våren. En sidenblus och en cashmeretröja är klassiker som alltid håller och en ljusblårandig skjorta kan vara något av det fräschaste som finns. En klassisk klänning, en söt kofta och lagom höga klackar känns också som bra basplagg i en jobbgarderob.

Mitt jobb är lite roligt på det viset då jag egentligen har nytta av allt från snickarbyxor till kostym. Bygga mässmontrar = snickarbyxor och andra extremt icke-ömtåliga kläder. Jobba i mässmonter, springa på möten eller hålla presentationer = kostym eller i vart fall mer dressat. Inte lustigt att jag drömmer om en större garderob.

Bilder hm.se, kollage: Sarah Andersson

2 kommentarer

 • Caroline

  Hittade hit via en googlesök på orden hypotyeros och lchf, hamnade då på en av dina gamla bloggar och sedan hittade jag hit.
  Denna blogg ser trevlig ut också 🙂

  • Sarah

   Tack Caroline och välkommen hit! Har du också hypotyreos?
   Kul att du gillar den, ska göra mitt bästa för att den ska vara intressant även i fortsättningen!
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.