Drömhuset,  Inspiration,  Sarahs önskelista

Önskelista Juni

Jag har egentligen absolut ingen anledning alls att önska mig något i Juni, fyller inte år förrän i Augusti och Mors Dag är förbi och tja ni vet, inget att fira. Men OM jag skulle ha haft anledning att önska mig något just nu skulle detta hamna högt på min önskelista.

En ny vattenkanna till trädgården, en med bra handtag, räckvidd och perfekt stril. Som den här från Brittiska Haws. Och med mitt nyfunna trädgårdsintresse följer också flera ”villhöver” produkter (tack Sara för detta underbara ord!), som de här ursöta stövlarna från Odd Molly och boken Odla i pallkrage för oss nybörjare.

Jag skulle gärna ha ett par love tags runt hals och handled, S, A & E. Inbillar mig att det hade känts extra bra till hösten när vi ska inträda i nästa del av familjepusslet med jobb och förskola. Och på tal om hösten och planering håller min kalender på att ta slut. Jag skulle gärna testa en ny från Bookbinders Design men jag har fått för mig att de inte har brutna år och då får det nog bli ännu en från Personlig Almanacka, vet inte hur många sådana jag har haft vid det här laget.

Och så har min portfölj gått sönder, dragkedjan går inte längre att dra igen vilket inte är något större problem 9 dagar av 10 men den tionde dagen ösregnar det och då blir det ett betydligt större problem. Den här, från Tärnsjö Garveri är drömmen men priset är inte fullt så drömmigt (17 000 kr, gulp!) så jag får leta vidare efter den där perfekta nya portföljen. Tips någon?

Vad skulle ni önska er på en helt fiktiv önskelista?

Bildkollage skapat av bilder från länkarna i texten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.