Mode & Shopping,  Sarahs önskelista

Önskeoutfit från Gina Tricot

GinaTricot

Nu tänkte jag bjuda på en grej som säkert får er mammor där ute att dra på smilbanden en aning. Det slog mig plötsligt för någon dag sedan att även om tiden i det gravidaklädfängelset snart är över så kommer den att följas av en tid i det ammandeklädfängelset… Jag som såg fram emot att slippa dessa gravidkläder och kunna klä mig normalt igen i takt med att gravkilona försvinner insåg plötsligt att så kommer det inte alls att bli. Det kommer att bli amningsbh+amningslinne+koftor till förbannelse de närmsta månaderna. Suck!

Skratta ni. Jag bjuder på den.

Men.

Kedjorna fylls ju med vårkläder och inspiration och jag kan inte låta bli att spana lite i alla fall. Kläderna i kollaget ovan kommer samtliga från Gina Tricot och även om den ljuvliga gula tröjan inte precis är amningskompatibel så tänker jag att den vita toppen kanske kan funka med rätt plagg under och att den stickade ponchon inte är många millimeter olik det som kallas för amningsponcho (jodå, jag har gjort min hemläxa…).

Den ljusblå trenchen är förvisso jättefin men det är egentligen en annan vårkappa från just Gina jag har span på efter en bild på deras Insta för ett tag sedan. Den har dock inte kommit upp på deras webb ännu och därför kan jag inte visa den. Trenchen får göra jobbet tillsvidare och det gör den med den äran.

Jeans här / Vit blus här / Stickad tröja här / Svarta byxor här / Poncho här / Trench här

3 kommentarer

 • Kusin Lisa

  Det är så kul med alla vårplagg! Idag kom det in ännu mer och butikerna går från svart/grått/murrigt till vitt/ljusrosa/ljusblått/ljusa jeans osv Underbart!

  Men njut du av din amningstid, det är så mysigt ( när det väl funkar och det känns tryggt )

  Puss!

 • Jenny

  Måste tyvärr meddela att gravidklädfängelset fortsätter även en bit efter födsel….. Bara så du är förberedd. Kram kram

  • Sarah

   Ja den slog ju ner som en blixt från klar himmel här häromdagen… Vet inte hur korttänkt jag varit tidigare men det är klart att amning skapar vissa begränsningar det också… Nåja, det får lösa sig :)KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.