Fyndat,  Inspiration,  Sarahs önskelista

Real vs. fake

Turkiet är ju verkligen kopiornas land, jisses vilket eldorado det är för er som gillar märkeskopior på allt från skor och kläder till väskor, solglasögon och klockor.

Själv har jag svårt för kopior, jag känner lite för mycket för den formgivare eller designer som ursprungligen skissat fram sitt original. Men det är som sagt bara min åsikt och alla gör precis som de vill.

Det jag däremot ville, och som jag ville redan innan vi åkte, var att hitta en riktigt fin skinnväska. En riktig skinnväska vilket jag hade läst att de är väldigt duktiga på i Turkiet och jag hittade verkligen ett riktigt fynd. Denna kappsäck (som dessvärre inte är fylld med guldpengar, men visst ser det ut så? 🙂 ) fick jag ge ca 800 kr för, liknande modeller hemma har jag sett för 2000-3000 kronor så det kändes som ett riktigt kap! Dagens tips blir alltså att köpa äkta skinn om ni åker till Turkiet, det är det verkligen värt!

Blir barnsligt glad varje gång jag skymtar min väska i ögonvrån och hoppas nu att det snart är dags för en fådagarstripp igen 🙂

PS. Kan vi inte få köpa lägenheten snart så att vi kan lägga in ett nytt golv i sovrummet, jäklar i min lilla låda så gult och fult det ser ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.