Hus & Lägenheter,  Sarahs önskelista

Ska vi flytta hemifrån honey?

Häromdagen flimrade detta hus förbi i mitt FB-flöde, tack vare Hemnet. Jag måste ju erkänna att Hjo inte är ett ställe jag tittar efter bostäder annars. Jag kanske borde ändra på det. För jisses vilket hus, får mig att tänka att vi kanske borde flytta hemifrån lilla familjen och jag?

mdiynnwwmdawmdy4nzi3oxw5ng..

Och så fick det mig att börja drömma om det där växthuset igen. Men det är verkligen bara en dröm än så länge, den tiden finns då rakt inte. När Superhjälten är lite äldre kanske. Men drömmer gör jag, om ett växthus med fot av tegel. Inte jättestort, en planteringsbänk längst in, hyllor längs ena långsidan och en liten cafégrupp vid den andra. Vacker belysning. Jag går förbi just ett sådant växthus var och varannan dag och det ser så mysigt ut.

mur43_2

Så det drömmer jag om. Och så suckar jag lite över bilderna på huset i Hjo men tänker att jag aldrig skulle vilja lämna vår Disponentvilla i alla fall. Lyckligt lottad? Japp, på så många sätt!

2 kommentarer

 • Hanna

  Hjo är en väldigt mysig liten pittoresk stad där jag är uppvuxen ? Ett stenkast från Vätterstranden! Kul att följa din blogg!
  Kram från en föredetta kollega på NWG
  ( Hanna på reklam )

  • Sarah

   Men hej Hanna!! Vad glad jag blev att just du kommenterade, hade ju ingen aning om att du var uppvuxen i Hjo (eller läste min blogg 🙂 ) men då måste du känna till huset jag skrev om? Ljuvligt!
   KRAM KRAM tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.