Sarahs önskelista,  Träning & Hälsa

Skiftarbete i träningsfabriken

Vi har en ny rutin på G här hemma. På prov kan man väl säga än så länge, en vana är det väl först efter 21 tillfällen enligt de gamla munkarna? Vi kör skift i träningsfabriken. Jag är ombytt och klar när Alex kommer hem från jobbet och sticker ut direkt på PW/Löpning samtidigt som han får gosa och busa ifatt med Superhjälten efter 8 h på jobbet. När jag kommer hem sticker han till gymmet samtidigt som jag nattar lilleman.

Just nu har jag släppt alla krav på att det ska vara löpning och inte PW, jagar inte milen under timmen och nöjer mig med en halvtimme vissa dagar om det känns bäst. Jag är bara glad att jag faktiskt kommer iväg, att jag får lite egentid, att jag faktiskt tränar igen. Jag har haft ohyggligt svårt att hitta energin och därmed motivationen det senaste året. Vaknätter, dagar med fullt ös och just det ja, ett nystartat företag att driva på ”lediga” stunder har tagit det mesta av kraften.

Men nu alltså, egentid och PWs blandat med löpning. Skiftarbete i träningsfabriken och träningsmöjligheter för oss båda. Tummen upp för det!

Bilden googlad.

PS. Ska verkligen försöka ta mig i kragen i helgen och skapa lite eget material att fylla bloggen med nästkommande vecka. Ge inte upp hoppet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.