Sarahs önskelista

Skötväskor

Det har sina fördelar att vänta andra barnet, allt finns ju redan i form av skötbord, spjälsäng med mera. Betydligt färre köpbeslut att fatta den här gången och det är faktiskt jätteskönt. Lite kläder vill vi säkert köpa till lillebror eller lillasyster även om det finns en hel del godbitar att plocka fram där också.

Men det finns en del saker som vi behöver köpa eller uppdatera, en sådan sak är en sufflett och handtag till vagnen. Jag älskar vår Bugga, så glad att vi valde just den, men aj aj aj så solblekt suffletten har blivit. Vi har nu en svart/brun vagn och det är ju inte så fint. Som tur är finns det reservdelar till Bugaboo, det gäller bara att bestämma sig för färg. Snacka om i-landsproblem!

Och så är det det där med skötväskor. Förra gången köpte vi ingen riktig skötväska utan hade en vanlig väska med bara ett enda stort fack i. Det kommer jag inte göra om, den här gången blir det en riktig skötväska och det här är ju en djungel känner jag. När jag frågade er om vagnar en gång hade ni en hel uppsjö med bra tips och jag känner på mig att det är samma sak nu, vilka skötväskor har ni och är ni nöjda? Att hitta en fin väska är inte så svårt men jag vill ju hitta rätt väska också.

4 kommentarer

 • Linda

  Unnade mig en i skinn denna gång, Storksak Catherine. Mycket nöjd, superkvalitet! Många bra fack utan att se ut som en skötväska!

 • Sandra

  Ang i-landsproblemet;).. Jag färgar mina vagnar/suffletter när de blir blekta(vilket de blir hur man än gör känns det som?) så om du inte absolut vill köpa en ny så färga med palettefärg från panduro, det funkar kanon? Tack för, som alltid, bra läsning o lycka till i fortsättningen med allt! Mvh Sandra

  • Sarah

   Men åh tack för både din fina kommentar och för tipset! Det är verkligen kanon för jag har insett nu att även varukorgen är mer brun än svart så oavsett vad vi gör med sufletten behöver den också lite kärlek 🙂 Ska googla palettefärg direkt! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.