Sarahs kreativa,  Sarahs önskelista

Snälla tomten…

Nej det förstås, jag är ju vuxen och vi önskar oss aldrig något. Eller? Jag önskar mig en väldig massa saker. Allt från en annan president select i USA till materiella saker. Som den här. Eller någon liknande. En ritplatta helt enkelt.

När jag nu ritar så pass mycket som jag gör känns det ju lite dumt att inte kunna digitalisera skisserna själv. Varför börjar jag inte rita på platta direkt? Skillnaden lär vara stor, ovant som sjutton, men det kommer man väl över tänker jag? Och prismässigt, de finns från 500 kr och uppåt så det behöver ju inte kosta skjortan men frågan är väl vart man bör lägga sig för att inte bli besviken. Jag vill ju inte att en ritplatta hamnar i garderoben och aldrig används för att den inte är tillräckligt bra. Hm. Någon med erfarenhet?

Foto: Kjell & co

2 kommentarer

  • Jill

    Kan bara säga att jag har en Wacom Bamboo som ligger i en låda sedan 2009 (pinsamt lite använd). Svårt med att rita på plattan och titta på skärmen. Gav liksom ingen känsla alls. Men det är ju ett par år sedan, utvecklingen går ju snabbt framåt.

    Kan rekommendera iPad pro och en Pencil, där finns det verkligen känslan att rita som på ett vanligt paper med möjlighet att ångra/sudda snabbt och smidigt. Är ju inte samma prisklass men man kan ju alltid önska sig i julklapp. Spring bort till närmaste återförsäljare och testa lite.. =)

    • Sarah

      Tack Jill, det är ju klart tänkvärt. Det där med att rita på plattan och titta på skärmen hade jag dumt nog inte tänkt på… Ska kolla det där med ipad och Pencil, lite annan prinsklass såklart men om det inte blir använt så är det ju nästan ännu värre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.