Sarahs önskelista

Sommardrömmar

Det kan tyckas väldigt märkligt att skriva en lista om sommarplaner och drömmar när man befinner sig på en skidsemester. Det är det förmodligen också men det går ju inte att komma ifrån att man längtar lite efter vår, sol, värme och sommar. En sommar som dessutom kommer att krönas av vårt bröllop. Herre min je, det är klart att jag längtar!! Men hur ser då planerna för sommaren ut?

Bästa sommarstället? Sommarhuset i Byerum på Öland och Göteborg. Minst en trip till båda ställena har blivit något av ett måste på somrarna. Älskart’!

Här badar du helst: På Öland. Sandstranden. Raukarna. Poolen. Det är mindre viktigt. Men på Öland. Till doften av tallbar och salt.

Hur länge ska du vara ledig? Det vet jag faktiskt inte men inte sååå länge. Både Alex och jag har nya jobb till sommaren, förskolan stänger så där måste vi pussla lite och sen kommer ju bröllopet. Det blir nog en ganska annorlunda sommar.

Vad ser du mest fram emot? Eh, jo, haha, B R Ö L L O P E T!

Vad kommer du köpa inför sommaren? mat och dryck till bröllopsfesten, skor…. bröllopssaker helt enkelt.

Vad lyssnar du helst på i sommar? Sommarhits som ännu inte släppts och helst inte på övervintrade schlagerlåtar…

Favorit sommardoft? Marc Jacobs Daisy

Hur kommer du att minnas sommar 2017 i höst? som en sommar med ganska lite gemensam ledighet, tyvärr, men också en sommar som avrundas med ett fantastiskt bröllop. Så vill jag minnas sommaren 2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.