Inspiration,  Sarahs önskelista,  Vi två blir tre

Sommargarderoben

Sommar

 

Det är inte bara min sommargarderob som behöver uppdateras nu när värmen faktiskt, äntligen, har kommit. Och eftersom lillemans storlekar är betydligt sötare än mina surfar jag runt efter inspiration till just hans garderob.

Med kombinationen svensk sommar + första barnet = noll erfarenhet vet jag ju inte exakt vad som kommer att behövas de närmsta månaderna men jag gissar på följande. Svalare pyjamasar med korta ärmar och ben, playsuits att sprattla i på filtar i skuggan, ett par ”grilltröjor” (vem behöver inte ALLTID en grilltröja eller två?), minst ett par hängselshorts för att det kan vara det sötaste som finns, byxor som fortfarande är mjuka och sköna eftersom varje dag knappast är en chinos eller jeansdag när man är blott fyra, fem och sex månader och ett par sommarskor eller två.

Bilderna ovan lånade från Lindex, Kappahl, HM och Åhléns.

En kommentar

  • Elin

    Vi använde tunna, svala byxor mycket. Svalt men skyddar mot sol de korta stunderna de vistades i den. Och i år har jag köpte varsin vit skjorta till dem, tänker att det funkar bra som solskydd också! Tänkte de kunde ha den öppen över ett linne 🙂 Och solhatt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.