Sarahs önskelista

Sovrumsdrömmar

Åh jag satt och drömde lite häromdagen om ett “nytt” sovrum, ett sovrum deluxe där jag inbillar mig att jag skulle sova som en prinsessa och vakna alldeles lagom utsövd till solsken och fågelkvitter varje dag. Ni förstår, precis så. Allt hänger ju på tapeter då eller hur?
Jag tänker mig ett sovrum i den här stilen, en mörk och lite murrig tapet fast med en lugn känsla.

Till detta vår underbart sköna säng som jag inte vill byta ut för allt i världen. Och den grå sängkappan i linné som vi redan har. Fast gärna med nya sängkläder som matchar de dova tapeterna.

Till sängen skulle jag så gärna addera denna lampa som ju ger bra läsljus till både Alex och mig. Våra nuvarande sängbord skulle kunna få vara kvar de också men med en ny porslinsknopp.

Och så en trären knopplist på väggen, en liten spegel och en vacker korg som kanske kan få användas som tvättkorg eller bara dekoration. Dessutom råkar jag veta att det i “mammas och pappas antikhandel”, eller förråd, finns en väldigt vacker antik och ljust trären byrå som jag har tjingat för framtiden.

Jag ser detta framför mig så tydligt och hade gärna påbörjat denna mini-makeover redan i helgen. Ska bara få Alex att gilla denna vision lika mycket som jag. Den lilla detaljen…

Men nu tar vi helg va? Så härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.