Sarahs önskelista

Styrelsemöte i BRF Kakelmakaren

Fylld av spänd förväntan gick jag iväg till dagens styrelsemöte i BRF Kakelmakaren hemma hos fina Malin i den fantastiska lägenheten rakt över gården. Malin, jag älskade din lägenhet!!

Mycket ska diskuteras och mycket bra hade framkommit sedan sist, planer drogs upp inför den kommande månaden och vad vi vill ha åstadkommit till slutet av April. Det är lite frustrerande det här, vi vill så mycket och önskar så gärna att det kunde gå fortare men sådana här processer maler tyvärr ganska långsamt.

Just nu håller styrelsen i föreningen på att ta in offerter, jämföra och besluta vilken konsult/vilket företag vi ska anlita för att hjälpa oss. Priser, tjänster och innehåll vägs mot varandra och ställningstaganden görs. Vad är viktigast, priset eller mängden hjälp vi får? Hur mycket tid har vi själva egentligen att lägga på detta? Hur mycket hjälp tar vi tacksamt emot?

Men det är en bra styrelse, den rätta viljan finns och vi kommer att lyckas med det här men det kommer nog ta ett tag. Jag har en bild framför mig där jag och min Älskling står i vår ”nya” bostadsrätt och skålar i champagne när allt är klart. Men jag får nog vänta med bubbel, eller rättare sagt hålla mig till LOKA Vattenmelon & Citron (ny favorit 🙂 ) ett tag till. Men en dag, då jäklar ska vi skåla det vill jag lova!

Bild lånad från flavorites.se

En kommentar

  • Fröken Evaldsson

    Åååå tack underbara söta du, vad glad jag blir…
    Nästa gång du åker bort kan du lämna dina blommor tvärs över gården, så ska jag försöka få dom att överleva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.