Sarahs önskelista

Søstrene Grene

Jag vet, konsumtionshetsen behöver verkligen inte späs på och jag känner mig helt klart skyldig till det här. Jag har nog länge tänkt så, att om jag åtminstone handlar hållbart och tänker långsiktigt så gör jag ett bättre jobb. Möjligtvis bättre men egentligen inte bra. Tack Clara för den vänliga knäppen på näsan!
Älskar dock när Frida talar om för mig att vi faktiskt kan göra som störst nytta genom att ändra hur vi äter för det känns så otroligt enkelt i sammanhanget.

Så det är med blandade känslor jag skriver detta inlägg, men jag tänker som alltid att läsaren av olika sociala medier har ett eget ansvar också och ni får ta emot det hur ni vill. Jag snubblade nämligen över Søstrene Grenes instagramkonto för ett tag sedan och detta är en butik som ligger mig varmt om hjärtat. Jag förknippar den egentligen enbart med butiken på Ströget och sommarsemestrar med mamma och pappa där besök i systrarnas butik alltid var ett måste. Så mysigt!

Det här kontot fullkomligt svämmar över av villhöver-prylar och bilderna nedan, som jag har lånat från just deras instagramkonto, är bara ett axplock av allt fint. Jag tror att det både är tur och otur att systrarna inte har hittat internet fullt ut ännu och öppnat webshop (fast jag egentligen tycker att det är lite hål i huvudet år 2018). Nu kan jag istället spana på avstånd och liksom fönstershoppa, fast på Instagram, alla de villhöver-saker jag faller pladask för. Ganska miljömedvetet trots allt eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.