Sarahs önskelista

The end of an era

IMG_0656

We had a good run you and I. Men någon gång är det dags att börja erkänna att energin inte riktigt finns där längre. Att samarbetet går sämre. Att arbetet inte flyter på på samma sätt och nu är det tyvärr så. Min stackars Mac Book börjar bli så otroligt trött att jag nästan får dåligt samvete när jag matar in bilder, öppnar upp Photoshop och börjar kräva av den att den ska lägga på lager och filter och utföra diverse kommandon.

Att redigera bilder är det som gör min gamla Mac tröttare än tröttast just nu. Det är ju tur att jag har övat upp mitt tålamod successivt under de senaste månaderna men nu börjar det snart att bli ohållbart.

Så inte för att jag vill, eller för att jag tycker att utgiften är så värst välkommen, men för att jag nog snart måste, har jag börjat titta på en ersättare till Mac. Som kommer att bli en ny Mac. Frågan är bara om det blir en ny Mac Book Pro eller en Mac Book Air. Är det någon av mina läsare som nyligen bytt och har input att komma med så är den varmt välkommen. Vikt och storlek talar lite mer för Air men Retinaskärmen lite mer för MBP. Hm.

Jag tragglar på med min tröttis ett tag till och fortsätter fundera.

Foto: Sarah Andersson

2 kommentarer

  • Elin

    Vi valde MacBook Pro tack vare bättre arbetsminne! 🙂 Gå in på K Store (tror jag det heter, Kaggensgatan bredvid Telia). Där fick jag toppenhjälp och köpte till sist datorn även där. Tog med mig en student också, så fick jag 10% studentrabatt 🙂

    • Sarah

      Tack för tipset Elin! Jag slipper faktiskt välja, min kunniga sambo gjorde det åt mig och jag sitter just nu och skriver på en MacBook Pro. Överlycklig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.