Mode & Shopping,  Sarahs önskelista,  Träning & Hälsa

The perfect tee

tee

Att klä sig som ”nybliven” (hur länge räknas man som det egentligen??) mamma med en kropp man inte känner igen och ett nytt uppdrag som mjölkkossa (nu lät jag mer bitter än vad jag faktiskt är, men mjölkbar då?) 24/7 är faktiskt svårare än att klä den gravida kulan. Enligt mig i alla fall.

Just nu är jag på jakt efter den perfekta t-shirten. Ni vet, skönt material, milda färger och nyanser som i kollaget ovan för att passa årstiden, inte en massa tryck, knappar, dragkedjor eller annat som stör utan bara en vanlig, löst sittande, t-shirt. Har kommit fram till att med ett par snygga jeans (Lee’s Scarlett i alla lägen!), lagom mängd smycken, en hästsvans och en t-shirt känner jag mig både lagom fin och bekväm samtidigt som livet i övrigt funkar.

Innan ni börjar, jag vet, det finns inget som slår Filippa K när det kommer till det här området. Inte egentligen. Det är bara det att jag helst vill skona Filippa från det som dessa t-shirts just nu utsätts för dagligen. Vi talar ändå om ett par ombyten om dagen och ett par tvättar i veckan.

Så vart köper ni era perfect tees?

Bildkollage skapat av bilder från HM, Lindex och Gina Tricot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.