Clean Eating,  Inspiration,  Sarahs önskelista

Tips på bra kokböcker

Kokbok

Idag tänkte jag be om er hjälp då jag är lite rådvill. För en tid sedan skrev jag att jag har som mål att lära mig mer om rawfood och hitta fler receptfavoriter för att kunna variera mer.

Jag skulle gärna köpa mig en kokbok i ämnet för att kunna bläddra  i, inspireras av och prova mig fram. Men jag vet inte vilken eller vilka som är bra, har ni några bra tips? Ni är ena uppdaterade, smarta och insatta rackare har jag märkt så jag litar på att ni vet exakt vilken bok jag ska köpa!

Collage skapat av googlade bilder

2 kommentarer

 • Alex

  Med rawfood blir det väldigt lätt mycket nötter, frukt och andra ”exotiska” råvaror som vi i Norden måste importera. För mig är det den stora nackdelen med raw. Jag har Ericas bok och är tyvärr inte så jätteimponerad av den just för ovanstående. Har bara tittat i Vibekes, men den verkar vara mer anpassad efter nordiska råvaror.

  • Sarah

   Tack Alex, klok reflektion, jag tänkte på det när jag handlade idag. Försöker anpassa mina mål efter vad som finns tillgängligt och helst sådant som inte har rest allt för långt för att nå oss men det är lite svårt helt klart.

   Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.