Sarahs önskelista

Vedkorgar

Det har verkligen blivit eldningstider igen, mysigt och härligt och vi har dessutom fortfarande ett enormt lager av ved efter förra ägaren att ta av. Lyxigt!

Vi har nästan löjligt många eldstäder här hemma men använder i ärlighetens namn inte alla. En av dem har vi inte eldat i alls ännu. Nej, vi eldar mest i två av dem och där behövs det lite schysst vedförvaring. Nere i salongen fungerar min gammelmorfars gamla verktygslåda som vedkorg. Den fungerar alldeles utmärkt och skänker dessutom karaktär till rummet på ett sätt som jag gillar.

Men uppe är det lite si och så, vi använder just nu en svart variant av gummi, också den ett arv från tidigare ägaren. Den är helt ok men passar inte riktigt in i rummet och lämnar dessutom svarta märken på det vitmålade trägolvet. Jag funderar på om inte den ska få flytta ner i nya kontoret och istället lämna plats för något nytt. Men vad? De här tycker jag är fina.

Eftersom undertecknad elda ofta och gärna bär vi ganska ofta in ny ved och då är det ju lite käckt att varianten vi väljer har ett handtag kanske?

2 kommentarer

    • Sarah

      Den ser jättefin ut, är med i kollaget så vi tänker lika där 🙂 Har dock inte heller sett den live och den skulle ju gärna få hålla att bära i så att jag kan ta med den ut när det är dags att fylla på. Får genomföra en spaning här tror jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.