Stugan,  Träning & Hälsa,  Vi två blir tre

Älskade Öland

IMG_1784 IMG_1812 IMG_1798 IMG_1867

I förra veckan spenderade vi ett par dagar på Norra Öland, i vårt sommarparadis, tillsammans med mina föräldrar. Det var soligt och fint och riktiga sommardagar. Sådana man minns långt in på hösten.

I år lär jag minnas dem lite extra väl eftersom det är lillemans första sommar och eftersom vi tillsammans med honom skapar så mycket extra fint att minnas. Det går helt enkelt inte att ha tråkigt i den killens sällskap, herregud så mycket glädje han bjuder på. Är det ens möjligt att en snart 6-månaders har humor? Jag tror det faktiskt. Den här killen har en sjukt rolig sådan!

Tack vare vädret och morfars poolinköp gjorde lilleman badpremiär, så väl med som utan UV-dräkten och det var en riktig hit. Men som synes har han bjudit på många härliga stunder utöver dem i poolen och vi myser på varenda en.

Livet bjuder på högt och lågt, i onsdags somnade min lilla mormor in efter en lång tids sjukdom och kontrasterna mellan liv och död blir nog aldrig så tydliga som när man har ett litet barn att ta hand om, någon som inte alls förstår sig på det här med döden eller vad den innebär. I sorgen efter mormor är det på många sätt en befrielse att ha lilla Elliot i närheten som är mer levande än någonsin.

Livet alltså, det ger och det tar på så många sätt.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.